Kokenut ammattilainen tekee tarvitsemasi putkityöt Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla

Yhteystiedot

LVI-Nelitec Oy tekee putkityöt korkealaatuisia työvälineitä ja rautaista ammattitaitoa käyttäen. Palvelualueemme kattaa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen, mukaan lukien Tampereen, Kangasalan, Nokian ja Hämeenlinnan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Monipuoliset putkityöt laadukkaalla työnjäljellä 

Olemme LVI-töiden kokeneita moniosaajia. Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • uusien putkien asennukset

  • viemärien uusiminen sekä korjaus- ja puhdistustyöt

  • vesiputkien uusiminen sekä korjaustyöt

  • jäätyneiden putkien sulatus ja korjaus

  • putkivuotojen korjaus.

Meiltä saat aina laadukasta ja tehokasta palvelua. Ennen töiden aloittamista, tulemme paikan päälle tekemään kustannusarvion tarvittavista putkitöistä. Näin saat tietää etukäteen, mitä putkityöt tulevat maksamaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme avointa ja luotettavaa palvelua. Käytämme vahvaa LVI-alan asiantuntevuuttamme tarjotaksemme jokaiselle asiakkaallemme toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Laaja kokemus LVI-alan töistä on antanut meille valmiuden tunnistaa putkistojen ongelmakohdat nopeasti. Näin pystymme korjaamaan viat välittömästi, ennen kuin suurempia vahinkoja ehtii tapahtua.

Aiemmin toteuttamiimme LVI-alan urakoihin voit tutustua referenssit-sivulla.

Öljypoltintyöt nopeasti ja osaavasti

Öljypolttimien huollot, korjaukset ja asennukset kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Työskentelemme ripeästi, jotta saamme öljypolttimesi toimimaan moitteettomasti mahdollisimman nopeasti.

 

Öljypolttimen säännöllinen huolto kannattaa. Kun poltin on hyvin huollettu, öljyä säästyy ja se palaa moitteettomasti myös ankarilla talvipakkasilla. 

Niin öljypolttimen korjaus- kuin asennustöissäkin käytämme aina laadukkaita ja kestäviä osia ja laitteistoa. Meiltä saat palvelua avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaiken asiantuntevasti aina urakan alusta loppuun asti.

 

Teemme mielellämme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi öljypoltintöistä!

Ota yhteyttä

Palveluihimme kuuluu myös ilmanvaihtotyöt

Yrityksemme tarjontaan kuuluu myös kattavat ilmanvaihtotyöt. Tarvitsitpa ilmanvaihtotöitä Pirkanmaalla tai Kanta-Hämeessä – Tampereella, Kangasalla, Nokialla tai Hämeenlinnassa – palvelemme sinua mielellämme.

Lue lisää