Ilmanvaihtotyöt Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla – panosta toimivaan ilmanvaihtoon

Yhteystiedot

LVI-Nelitec Oy tekee ilmanvaihtotyöt osaavasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, mukaan lukien Tampereella, Kangasalla, Nokialla ja Hämeenlinnassa. Olipa kohteesi kerros-, rivi- tai vaikka palvelutalo, me teemme tarvitsemasi ilmanvaihtotyöt luotettavasti ja laadukkaasti. Meillä on laaja kokemus niin uudis- kuin saneerauskohteidenkin iImanvaihtotöistä.

Laadukkaisiin palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • asennustyöt

  • puhdistus- ja huoltotyöt

  • mittaus- ja säätötyöt.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Ilmanvaihtoasennukset ammattilaisen varmalla otteella

Meillä on laaja tuntemus mitä erilaisimmista ilmanvaihtojärjestelmistä. Toteutamme ilmanvaihtoasennukset asiantuntevasti, oikeita työmenetelmiä käyttäen. Voit siis olla varma, että ilmanvaihto toimii moitteettomasti asennustöidemme jälkeen.

Toimivaan ilmanvaihtoon kannattaa panostaa, sillä se lisää merkittävästi asumisviihtyvyyttä. Kun ilmanvaihto toimii hyvin, sisäilma pysyy raikkaana ja puhtaana. Sisätilojen tunkkaisuus kertoo puolestaan huonosti toimivasta ilmastoinnista, joka vaatii kiireellistä huoltoa ja mahdollisesti korjaustakin.

Nykyaikaiset ilmanvaihtojärjestelmät toimivat kustannustehokkaasti ja kestävät hyvin huollettuina pitkään. Kerromme mielellämme lisää erilaisista ilmanvaihtojärjestelmistä ja autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivan.

Tehokkaat puhdistus- ja huoltotyöt

Ilmanvaihtokanavat on syytä puhdistaa säännöllisin väliajoin. Näin ilmanvaihto toimii mahdollisimman energiatehokkaasti. Puhdistamme ilmanvaihtokanavat huolellisesti, viimeisteltyyn työnjälkeen panostaen.

Hoidamme myös erilaisten ilmanvaihtokoneiden puhdistus- ja huoltotyöt ammattitaitoisesti. Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla työn etenemisestä ja jaamme mielellämme tietotaitomme toimivan ilmastoinnin ylläpitämiseksi.

 

Saat meiltä lisäksi putki- ja öljypoltintyöt.

Lue lisää

Ilmanvaihdon tarkat säätö- ja mittaustyöt

Ilmanvaihdon säätö- ja mittaustyöt on hyvä tehdä aina puhdistuksen jälkeen. Teemme säätö- ja mittaustyöt tarkasti, jotta ilmanvaihto saadaan toimimaan ongelmitta. Meillä on käytössämme ajanmukaiset ja korkealaatuiset mittalaitteet, jotka takaavat nopean ja asiantuntevan työskentelyn.

Meiltä saat aina asiakaslähtöistä palvelua. Palvelemme joustavasti nopeallakin aikataululla Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Pyydä tarjous